Ingyenes kártya jóslás

Azrael arkangyal

Azrael arkangyal – A halál angyalának VALÓDI üzenete

Azrael arkangyal – a halál angyala – leginkább azt szeretné, ha tudná, hogy üzenetének semmi köze a halálhoz! Hanem az ÉLEThez van köze.

Azrael arkangyal
Azrael arkangyal

Ellentmondásnak tűnhet, figyelembe véve a nevét és azt, hogy olyan emberekkel dolgozik, akik mély érzelmi fájdalomban vannak egy szerettük elvesztése vagy egy súlyos gyászidőszak miatt, de Azrael azért van itt, hogy emlékeztessen minket arra, hogy az élet a dolgunk.

Amikor elveszítjük egy szerettünket, a bánat és a gyász fontos. Azrael minden lépésnél ott van, hogy vigasztaljon és szeressen minket. Ha megengedjük neki, összeköt minket a béke és a derű érzésével, még a legmélyebb gyászban is.

Úgy segít nekünk kapcsolódni ehhez a belső béke érzéshez, hogy emlékeztet minket egy mélyebb igazságra: nincs halál.

Amikor elveszítünk valakit, akit szeretünk, könnyű elveszni a gyászban és a szomorúságban, vagy elfoglaltságba hajszolni magunkat, hogy elkerüljük az érzéseket. De a gyász érzései csak ideiglenesek. Belépnek a formába, átmennek a formán és kilépnek a formából.

Minden formába, formán keresztül és formából kifelé mozog, de semmi sem szűnik meg igazán létezni. Sem a reményeink, sem az álmaink, sem a szerelmünk, és különösen nem a szeretteink.