Ingyenes kártya jóslás

Gábriel arkangyal

Gábriel arkangyal üzenete: Szánjon időt arra, hogy lejegyezze gondolatait egy naplóba, vagy írjon egy cikket vagy könyvet.

Gábriel arkangyal

Elképzelhető, hogy a lelke most az íráson keresztül vágyik a kreatív önkifejezésre. Gábriel arkangyal segíthet önnek beütemezni ezt a tevékenységet a napi teendői közé. Becsülje meg azokat a belső sugallatokat, amelyek az írásra ösztönzik.

Az írás lehet a saját örömére, vagy lehet az önkifejezés egyfajta katartikus élménye egy magánnaplóban. Ahogy az írott szóval való kapcsolaton dolgozik, isteni útmutatást kaphat arra, hogy cikkeket vagy könyveket írjon publikálásra. Hívja Gábriel arkangyalt bármikor, hogy végigvezethesse önt ezen a folyamaton.

Munka Gábriel arkangyallal: Mint hírvivő angyal, Gábriel szeret segíteni az íróknak és újságíróknak gyógyító üzenetek átadásában. Mint egy szerető mentor, arra fogja ösztönözni önt is, hogy az idejét és az energiáját az írás folytatására fordítsa.

Gábriel olyan ajtókat is meg tud nyitni, amelyek lehetővé teszik cikkei és könyvei publikálását, ha kéri ez ügyben a segítségét. Legfőképpen pedig abban segít, hogy élvezze az írást.