Ingyenes kártya jóslás

Haniel arkangyal

Haniel arkangyal üzenete: „Most különösen érzékeny lehet az energiákra és az érzelmekre. Tisztelje saját magát és az érzéseit.”

Haniel arkangyal
Haniel arkangyal

Az érzékenység gyönyörű és erőteljes ajándék, és nincs olyan, hogy „túl érzékeny”. Érzékenysége segít megismerni az igazságot helyzetekről és emberekről. Fontos, hogy bízzon ezekben a megérzésekben, intuíciókban és benyomásokban, és kövesse őket.

Töltsön egy kis időt egyedül a természetben, hogy érzékenységét továbbfejlessze. Kerülje el a nyers, durva helyzeteket és a vegyi anyagokat. Otthon és a munkahelyén egyaránt kérje Haniel arkangyal segítségét az életerőt megerősítő ételek, italok, társak és tevékenységek kiválasztásához.

Tudatosítsa, hogy nyugodtan érezhet mély érzelmeket, hiszen ezek az érzékenysége részei. Vizualizálja, hogy Haniellel ketten gyönyörű kékesfehér fénybe zárva meditálnak. Ez a fény felold minden alacsonyabb rezgésű energiát, és szeretetté változtatja azokat. A fény segít abban is, hogy különbséget tegyen saját érzései és mások érzései között.

Munka Haniel arkangyallal: Haniel segít nekünk tisztelni természetes ciklusainkat, hangulatainkat és ritmusainkat. Segít abban, hogy magunk minden aspektusát elfogadjuk, beleértve erősségeinket, kudarcainkat és árnyoldalainkat egyaránt. Hívja őt, ha valaha is bizonytalannak vagy kellemetlenül érzi magát. Haniel segít értékelni önnön magát, és meglátni, milyen gyönyörű jelenleg is.