Ingyenes kártya jóslás

Jophiel arkangyal

Jophiel arkangyal segít eltávolítani az értéktelenség érzését, segít feloldani a függőséget okozó szokásokat. Ha úgy érzi, hogy bármilyen okból nem felel meg, vagy nem méltó a kedvességre, együttérzésre és szeretetre, hívja Jophiel arkangyalt. Ő felemeli önt, és emlékezteti felbecsülhetetlen szívére. Legyen gyengéd önmagával, és szánjon időt az egyensúly helyreállítására.

Jophiel arkangyal
Jophiel arkangyal

A belső fényünkkel való mély és kiterjedt kapcsolatunk tudatossá válik, amikor Jophielt hívjuk. Kérje őt, hogy emlékeztesse a mérhetetlen értékeire, és arra is, hogy ön is részese a mély isteni szeretetnek. Jophiel arkangyal Isten szépségeként is ismert, ő az öröm hozója és a művészek pártfogója. A pozitivitást, a kreativitást, a szervezettséget és a biztonságot képviseli. Keresse a sárga ragyogást.

Jophiel arkangyal különleges arkangyal, mivel hatalma nem a hagyományos célokat szolgálja, mint például a béke vagy a környezet megmentése. Jophiel arkangyal a kreatív elméket igyekszik segíteni.

Az olyan embereknek, mint a művészek, írók, zenészek, építészek vagy színészek, gyakran van szükségük útmutatásra. Nem annyira a kreatív képességeikben (bár azokban is tud segíteni), hanem inkább abban, hogy kordában tartsák az egójukat. Megmutatja a kreatív gondolkodás erejét és azt, hogy ez a kreativitás hogyan tud örömet hozni a világba.