Ingyenes kártya jóslás

Metatron arkangyal

Metatron arkangyal az egyetlen angyal a mennyei szférákon belül, aki valaha ember volt. Enochként ismerték, és Ádám után ő volt a hetedik pátriárka. A régi írások szerint, „Istennél járt”, és később felvitték a Mennyekbe, ahol arkangyallá lett.

Metatron arkangyal
Metatron arkangyal

A zsidó írásokban vannak olyan feltételezések, hogy ő a Sekinah, az angyal, aki kivezette Izrael fiait a pusztából. Azt is gondolják, hogy Metatron volt az, aki megakadályozta Ábrahámot abban, hogy feláldozza fiát, Izsákot Istennek.

Metatron arkangyal valójában meglehetősen derűs és vidám energiát hoz. Gyakran jelentheti azt, hogy valaki vagy valami kívánatos dolog készül felkeresni önt. Metatron arkangyal kártyalap megjelenése arra is utalhat, hogy a fizikai, az érzelmi és spirituális energiája most a csúcson van.

A Metatron lap egyben a változás kártyája is. Azt üzeni, hogy egy nagy változás közeleghet, amit már jó ideje várhat, és jobb, ha készen áll arra, hogy együtt haladjon az árral, amikor a változás bekövetkezik. Itt az ideje, hogy új dolgokba vágjon bele és megragadja a pillanatot!