Ingyenes kártya jóslás

Mihály arkangyal

Mihály arkangyal üzenete: „Megóvom az alacsonyabb rezgésű energiáktól, és megvédem önt, szeretteit és otthonát.” Engedje el az aggodalmakat, mert Mihály erőteljes szerető fénnyel veszi körül önt, szeretteit, otthonát és javait.

Mihály arkangyal
Mihály arkangyal

Ez a fény taszítja az alacsonyabb energiákat, és vonzza a szeretetteljes tapasztalatokat. Koncentráljon erre a fényre és szeretetre – a félelem helyett -, mert így könnyen magához fogja vonzani figyelmének tárgyát.

Ha elméje mentes a félelemtől, több ideje és energiája lesz, amit életfeladatainak megvalósítására szentelhet. Mindenki csak akkor szabad, ha félelem nélkül él. Mihály arkangyal szerint tudniuk kell, hogy mindig biztonságban vannak, mert az ő védelme hibátlan.

Munka Mihály arkangyallal: Mihály fő feladata, hogy fedezetet nyújtson a félelem alacsonyabb energiái ellen. Ha aggódni vagy szorongani kezdene, kérje meg mentálisan Mihályt, hogy hozzon önnek nyugalmat. Azt is kérheti, hogy tisztítsa meg otthonát, irodáját, járművét vagy közösségeit a mérgező energiáktól.

Miután megidézte Mihályt, valószínűleg meleg érzést fog tapasztalni. Ez azért van, mert tüzes, harcos lélekkel rendelkezik. Megkérheti Mihály arkangyalt arra is, hogy folyamatosan önnel maradjon, mivel ő képes egyszerre mindenki mellett lenni, aki őt hívja.