Ingyenes kártya jóslás

Raguel arkangyal

Raguel arkangyal üzenete: Vegye észre a visszatérő fizikai és mentális érzeteit, mivel ezek az isteni útmutatást jelezhetik.

„Arra kérem önt, hogy tisztelje az érzéseit. Ne féljen a mély érzelmektől vagy az intenzív érzésektől. Segíthetek önnek különbséget tenni saját érzései és mások érzései között. Segítek önnek abban is, hogy megtisztíthassa az ön által felszívott energiákat.”

Raguel arkangyal
Raguel arkangyal

Raguel arkangyal tiszta és szeretetteljes energiával vezeti önt emberek, helyzetek és helyek felé. Ismétlődő érzelmei és fizikai érzései fontos információkkal szolgálhatnak, ezért az arkangyal arra kéri önt, hogy vegye észre és kövesse ezeket az érzéseket.

Ezek válaszok is lehetnek az imáira. Kérjen segítséget a zavaros üzenetek lefordításához, hogy világosan tudhassa, milyen lépéseket kell tennie.

Munka Raguel arkangyallal: Mint egy légiforgalmi irányító, Raguel felügyeli az arkangyalokat és angyalokat, biztosítva a harmóniát, az együttműködést és a rendet mindannyiuk között. Ugyanígy segít önnek is rendezni minden érzését, lehetővé téve, hogy észrevegye, megértse és kövesse őket.