Ingyenes kártya jóslás

Raziel arkangyal

Raziel arkangyal kártya jelentése: Mostanra a szellemi ajándékai és tehetségei kezdenek összehangolódni. Akár tudatában van, akár nincs, különleges képessége van arra, hogy a saját személyes eredményeivel, céljaival és leckéivel inspiráljon másokat.

Raziel arkangyal
Raziel arkangyal

Kérdezze meg önmagától, hogyan tudná szelíden és támogató módon átadni másoknak bármelyik élettapasztalatát. Emellett legyen tudatában annak is, hogy pszichikai és intuitív képességei erősödnek – az Angyalok felkészítik energiarendszerét arra, hogy segíthessen másoknak.

A kártya kibővített értelmezése: Ön akár született intuitív, médium, táncos, író, jógaoktató vagy bármi hasonló, természetes képessége van arra, hogy kapcsolatba lépjen a szellemmel, mert a szellem tulajdonképpen mi magunk vagyunk.

Ön is tehetségekkel és képességekkel született. Lehet, hogy még nem látja őket, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek. A következő hetekben figyeljen oda mindenkire, aki arra kéri, hogy mutasson neki valamit, vagy segítsen neki olyan problémákban, amelyeket ön már leküzdött a saját életében. „Spirituális ajándékaik összehangolódnak, és Raziel arkangyal segíteni akar önöknek, hogy csatornázni tudják őket. Hajrá!”

Raziel arkangyalról: Raziel neve azt jelenti: ‘Isten titkai’, és ő az az angyal, aki leginkább egy jógagurura hasonlít. A spirituális növekedés és az egyetemes törvények minden titkát elsajátította. Ha szeretné a Vonzás Törvényét használni a tisztánlátó fejlődéshez, Raziel az az Angyal, aki a legnagyobb támogatást nyújthatja ebben. Hívja őt, hogy vezesse spirituális útján, és ő segít önnek összehangolni eggyé az elméjét, a testét és a lelkét.