Ingyenes kártya jóslás

Remiel arkangyal

Remiel arkangyal neve azt jelenti: „Isten kegyelme”. A kegyelem a bölcsességgel lágyított igazságosság, amely a tudásból és a megértésből fakad. Az isteni irgalom a tökéletesség és a tökéletlenség közötti méltányos kiigazítás technikáját jelenti, ami a teremtés egyik alapfogalma.

Remiel arkangyal
Remiel arkangyal

Mivel Isten mindannyiunkról mindent tud, az Isteni Lélek számára könnyű megbocsátani. Isten irgalma örökké tart. Amikor valaki az életében a düh érzését váltja ki önből, ez egy áldás, amelyet Remiel és a felsőbb éne küldött. Legyen hálás azért, hogy képes érezni ezt a csapdába esett érzelmet. Hívja Istent, hogy vezesse át az élményen. Ha félelemmé alakul át, fogadja el és fejezze ki ezeket az érzéseket is.

Ne hagyja, hogy a bűntudat megállítsa a kimutatását. Egy bizonyos ponton az intenzitás el fog múlni. Ha valakit a gyász emészt, fogadja el ezeket az érzéseket is, és sírja át magát rajtuk. Végül csak üresnek, fáradtnak fogja érezni magát, és hatalmas megkönnyebbülést fog érezni.

Hívja Remielt és Istent, hogy töltse el önt kegyelemmel, szeretettel és együttérzéssel. Nyissa meg az elméjét és a szívét a konfliktus megoldásának új útjai előtt, majd cselekedjen.