Ingyenes kártya jóslás

Sandalphon arkangyal

Sandalphon arkangyal az ikerpár másik tagja, akik egykor emberek voltak, de angyalokká emelkedtek. Metatron ikertestvére arról ismert, hogy imákat közvetít Istenhez és a szellemi birodalomhoz, és kapcsolatban áll az Élet Fájával. Gyakran a Magas Angyalként emlegetik. Ő képviseli a Földdel és a Mennyországgal való kapcsolatunkat.

Sandalphon arkangyal
Sandalphon arkangyal

Mivel egykor ember volt, megérti az ima erejét, mit jelent imádkozni, és mit jelent válaszokat kapni az imákra. Ő az energiakapcsolat az ember és a szellem között, ezért energiája gyors és erőteljes. Mindemellett nagyon figyelmes angyal is.

Szándéka, hogy üzeneteket közvetítsen az égi és a földi birodalom között. Hívhatjuk őt akkor is, ha megnyugvást szeretnénk. Az ő jelenléte biztosítja, hogy üzeneteinket meghallgatják és válaszolnak rájuk.

A Sandalphon arkangyal lapja a pakli szeretetteljes kártyái közé tartozik. Együttérzést, szeretetet és törődést jelez önmagunk és embertársaink iránt. A Sandalphon arkangyal kártya általában egy olyan nőt vagy nőket jelképezhet az életében, akik támogatóak és gondoskodóak lesznek önnel szemben.

Ez a kártyalap azt is jelzi, hogy figyelnie kell arra, hogyan bánik önmagával és másokkal, illetve hogy együttérzéssel és könyörülettel bánjon az emberekkel.

Azt is jelezheti, hogy talán érzékenyebb jelenleg, mint amennyit a külvilág felé mutat, és hogy a durva cselekedetek vagy bántó megjegyzések jobban hatnak most önre, mint ahogy azt másoknak látni engedi.